ADAM'S GRILL & PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 565 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Adam's Grill & Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

23 nov 2022 at 6:35 Alt ok
18 nov 2022 at 19:24 Helt I orden
6 nov 2022 at 17:34 Der var desværre ingen bacon i bacon/cheese burgeren.
5 nov 2022 at 9:54 Ordren kom over 35 minutter for sent og pizzaerne var tørre og næsten som knækbrød.
30 okt 2022 at 23:19 Bestilte maden 2 timer før ønsket leveringstidspunkt og alligevel kom de 30 min for sent.
28 okt 2022 at 20:39 Fin mad, men….. 2 timer og 5 minutters ventetid fra bestilling til levering… Ikke i orden!!! Leveringstid på 90min skal altså så sættes til 125min i stedet :(
9 okt 2022 at 13:09 Der gik over 2 timer fra bestilling til levering Jeg kan Max vælge 90 i anmeldelsen her, men der gik endnu længere.
15 sep 2022 at 21:58 Altid en fornøjelse, Adam's har nærmest eksisteret ligeså længe jeg kan huske, og pizzaer her er præcis hvad du får. Vellavede, velsmagende og altid med god service. Det er Pizzamanden i byen.
1 aug 2022 at 6:49 Maden var ikke så god, og de glemte for 100 gang at putte dressing på som der er blevet betalt for....
6 jul 2022 at 21:58 Ventede 1 time og 45 min på maden. En rullekebab var glemt ved leveringen og jeg måtte ringe og bede dem lave den og levere den hurtigst muligt. De var ikke yderst servicemindede, de mente der ville gå lang tid. De kom med den efter ca 30 min.
1 jul 2022 at 22:46 Brændt på toppen af pizzaerne og igen ingen chili og hvidløg som vi havde bestilt.
10 jun 2022 at 21:08 God service, hurtig levering og pizza som den skal laves. Kan godt anbefale dem